Over bedrijfsuitstap Hasselt

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitstap in Hasselt er niet bijzit, u bij ons een uitstap op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw uitstap in Hasselt.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Beleef een onvergetelijke teambuilding activiteit in Hasselt. Of u nu een Workshop Schilderen als Bob Ross, een Whatsapp Moordspel of een La Casa del Banco spel zoekt, bij teambuildinghasselt.be vindt u het.

Maar wat belangrijker is, is dat uw uitstap in Hasselt tot in de puntjes verzorgd wordt en daar is ons team enthousiaste medewerkers in gespecialiseerd. Daarnaast kunnen wij door ons netwerk van contacten met lokale horeca in Hasselt net wat verder gaan dan anderen.

Bedrijfsuitstappen in andere steden

Naast bedrijfsuitstappen in Hasselt organiseren wij ook in andere steden in België onze uitstappen zoals Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Luik en Mechelen. Ook voor uitstappen in Nederland en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Hasselt

Vaak is een bedrijfsuitstap organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vaste contactpersoon

Als u een uitstap reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitstap goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitstap 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.